تاریخ انتشار: جمعه 1402/01/11 - 17:35
کد خبر: 465693

بازی خطرناک آذربایجان علیه ایران/ از اینجا به آقای الهام علی‌اف هشدار می‌دهیم ...

بازی خطرناک آذربایجان علیه ایران/ از اینجا به آقای الهام علی‌اف هشدار می‌دهیم ...

امام‌جمعه بیله سوار گفت: متأسفانه کشور آذربایجان، بازی خطرناکی را شروع کرده و عمداً یا سهواً فریب برخی کشورهای تروریستی را خورده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، جابر عزیزی امام‌جمعه بیله سوار  ظهر امروز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرستان، اظهار کرد: روزه‌داری یکی از راه‌های رسیدن به تقوا است و خواستار رعایت فرایض شرعی در اماکن عمومی شده و از مردم خواست با امربه‌معروف و نهی از منکر در سطح جامعه، فرهنگ روزه‌داری را در جامعه گسترش دهند.

وی با اشاره به افتتاح سفارت آذربایجان در سرزمین‌های اشغالی و دیدار مسئولان رده‌بالای باکو با رژیم غاصب و کودک کش صهیونیستی در تل‌آویو، افزود: متأسفانه کشور آذربایجان، بازی خطرناکی را شروع کرده است و عمداً یا سهواً  فریب برخی کشورهای تروریستی را خورده و به پشتوانه‌های واهی آنان، به‌صورت مستمر در رسانه‌های خود علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اقدام به تخریب، توهین و گاهی تهدید غیرمستقیم هم می‌کند.

امام‌جمعه بیله سوار تأکید کرد: از اینجا به آقای الهام علی‌اف هشدار می‌دهیم که حسن هم‌جواری را رعایت نماید در غیر این صورت جمهوری اسلامی ایران با تمام قوا و تجهیزات اجازه نخواهد داد کوچک‌ترین تغییری در مرزهای ژئوپلیتیک خود با کشورهای ثالث اتفاق بیافتد.

وی مردم آذربایجان را از شیعیان و محبان واقعی اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) برشمرد و اضافه کرد: از اینکه آن‌ها گرفتار تصمیمات ناصحیح دولت‌مردان خود شده‌اند، اظهار تأسف می نمائیم.

عزیزی خطاب به الهام علی‌اف گفت: باید به شما تأسف خورد که نسبت به اعتقادات شیعیان کشورت پشت پا زده‌اید و با کسانی دست داده‌اید که مدت‌هاست در منطقه شرارت کرده و دستشان به خون‌های پاک کودکان مظلوم آلوده‌شده است. اُف بر شما باد.

وی ضمن تقدیر و تشکر از بیانیه اخیر وزارت کشور در خصوص رعایت عفاف و حجاب در جامعه، تصریح کرد: جامعه بر اساس نظام احسن و تکوین اداره می‌شود و کسانی که با هنجارشکنی خود در جامعه خللی در این نظام احسن الهی وارد می‌کنند، نه‌تنها در عالم قیامت پاسخگوی خداوند تبارک‌وتعالی خواهند بود، بلکه باید در این دنیا از طریق مجاری قانونی با این قبح شکنان برخورد جدی صورت بگیرد چراکه این قبیل رفتارها سزاوار و برازنده کشور اسلامی همچون جمهوری اسلامی ایران نیست.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بیله سوار با تبریک فرارسیدن ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی ایران گفت: دوازدهم فروردین روز به ثمر نشستن خون شهدا، روز استقرار حکومت مستضعفان و روز بیداری و بصیرت ملت بزرگ ایران اسلامی است که به همگان ثابت نمودند که پای آرمان‌های امام و شهدا هستند و پوزه دشمنان را در تمامی عرصه‌ها به زمین خواهند زد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خضریان: ۱۰۷ میلیون دلار از ضمانت‌های صادراتی در چنگ دو بانک خصوصی
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
هدیه ۲۰۰ میلیون تا یک میلیاردی معاونت علمی به پژوهشگران برتر ۳ دانشگاه
نقشه جامع علمی به‌روز شد؛ موافقان و مخالفان تاثیر قطعی معدل در کنکور
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top